Follow on Bloglovin

fredag 8. februar 2013

Mammutsalget 2013 nærmer seg!


Foto er hentet fra: Mammutsalg.com

Førstkommende mandag slippes avisen som gir oversikt over bøkene man kan sikre seg til høyt rabatterte priser i landets bokhandler! Det er bokhandlerforeningen som står bak dette årlige arrangementet, som går av stabelen 18. februar. 


God skattejakt!

8 kommentarer:

 1. Flott tips, dez :) De siste årene har jeg handlet når det har vært halv pris på Mammutpris eller posesalg i vår lokale bokhandel. Da dykker jeg ned i bohyllene på jakt etter gull :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal bli spennende å se hvilke mammutskatter man kan finne i år : )

   Riktig god weekend!

   Slett
 2. Åhh.. Jeg vet ikke om jeg skal sukke fornøyd eller grine når jeg ser startdato på Mammutsalget. Jeg reiser nemlig til Canada 15.2 og kommer ikke i en bokhandel før tidligst 25.2... Med tanke på alle bøkene jeg har klort med meg fra Notabene-salget så har nok lommeboka best av at jeg er bortreist (Canada-turen er en gave ;) Som jeg nevnte så har jeg ikke vært noen ivrig Mammut-shopper, men jeg kjenner jo det krible litt nå etter jeg har fått forsmaken på på boksalg fra Notabene og fått med meg noen skikkelig gode bøker derfra.
  Ønsker dere lykke til i bokdykket! May the force be with you :o) (..og så kan jeg sjekke om det er noen left-overs til meg etter jeg har kommet hjem ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. For en superfin gave - ønsker deg en riktig god og fornøyelig reise : ) Kanskje de har bokskred i Canada også ; )

   May the force be with U too, jedi : )

   Slett
 3. Takk for tips, da skal jeg sette avisen på liten over ting jeg må få med meg hjem fra bytur på mandag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ønsker deg en hyggelig bytur og god shopping : )

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar : )